Wat na mijn opname of behandeling?

Wat vond je van je opname?

De kwaliteit van zorg en tevredenheid van onze patiënten is onze prioriteit. Daarom vragen we je om bij het einde van je behandeling een anonieme bevraging in te vullen. De resultaten van deze bevraging zullen worden gebruikt om onze zorg te verbeteren. Meer informatie over deze bevraging en de resultaten voor Asster vind je hier 

Postkuur bij Asster

Na je opname of dagbehandeling kan een behandelend team in overleg met jou en afhankelijk van je noden, voorstellen om een nabehandeling revalidatie te starten. Soms ook wel postkuur genoemd.

Deze nabehandeling kan bestaan uit individuele of groepstherapie en zal maximum 15u per week bedragen, maximum 6 maanden lang. Eventueel kan de nabehandeling één keer verlengd worden.

Indien je, na een behandeling van minstens 7 dagen in aanmerking komt voor nabehandeling revalidatie zal het behandelend team de inhoud en voorwaarden met je doornemen.

Wat na Asster?

Eénmaal terug thuis kan je beroep doen op zelfhulpgroepen. Je vindt een overzicht van deze groepen op https://www.opgang.be/kaart
of https://www.zelfhulp.be/