VPP peiling & PVT De Passer 

Eén keer per jaar (gedurende 8 weken) kunnen onze bewoners van PVT De Passer deelnemen aan de Vlaamse Patiënten Peiling voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Deze VPP peiling peilt naar de kwaliteit van zorg en patiënttevredenheid en werd opgesteld via het VIP² project (Vlaams Patiëntenforum) door en voor patiënten. Deze vragenlijst wordt ook afgenomen in andere psychiatrische verzorgingstehuizen waardoor we onze resultaten kunnen vergelijken.

Op basis van de resultaten worden specifieke verbeteracties georganiseerd om zodoende de kwaliteit en patiënttevredenheid binnen PVT De Passer te verbeteren.

Algemene tevredenheid 

Hier kan u de resultaten vinden voor de algemene beoordeling van PVT De Passer. Onze bewoners geven in 2018 PVT De Passer een gemiddelde score van 7.9 op een totaal van 10 (37 deelnemers). Gemiddeld hebben de psychiatrische verzorgingstehuizen in 2018 een score van 8.0. 

Grafiek algemene tevredenheid PVT De Passer 

Aanbeveling aan vrienden en familie 

PVT De Passer wordt in 2018 door 66% (47% Zeker Wel, 19% Waarschijnlijk Wel) van de bevraagde bewoners aanbevolen aan vrienden en familie. Opgelet, 8% van onze bewoners die in 2018 deelgenomen hebben aan de Vlaamse Patiënten Peiling hebben deze vraag niet beantwoord.

Grafiek aanbeveling aan derden PVT De Passer