Kwaliteitsvolle zorg binnen Asster 

Vertrekkend vanuit onze opdrachtsverklaring is het werken aan hoogstaande, efficiënte, en veilige zorg voor onze patiënten een prioriteit binnen het psychiatrisch ziekenhuis Asster en het psychiatrisch verzorgingstehuis De Passer. Samen met onze 850-tal gemotiveerde medewerkers willen we continu onze kwaliteit van zorg en veiligheid verbeteren.

Om de kwaliteit van zorg binnen onze voorzieningen te verzekeren, zet Asster actief in op een aantal initiatieven, waaronder:

Werken aan kwaliteit en patiëntveiligheid is een opdracht van alle interdiciplinaire teamleden en van de zorg-ondersteunende diensten. Daarnaast beschikt Asster over een specifieke dienst Kwaliteit en Patiëntveiligheid, bestaande uit een manager Kwaliteit en Patiëntveiligheid en drie medewerkers.

Wenst u meer informatie rond kwaliteitsthema's? Heeft u zelf suggesties voor het verbeteren van onze kwaliteit van zorg? Meld het ons via kwaliteit@asster.be of via ons centraal telefoonnummer (tav Mevr. Riet Fonteyne, manager Kwaliteit en Patiëntveiligheid).