• home
  •  » jobs & stages

Functieprofielen 

Leidinggevende functies
Verpleegkundigen
Artsen
paramedische functies
Ondersteunend

Werken bij Asster 

Het psychiatrisch ziekenhuis Asster ligt in Sint-Truiden en telt 581, door de Vlaamse Overheid erkende bedden. Asster is ontstaan uit een fusie van het P.Z. Sancta Maria en het PC Ziekeren. Het psychiatrisch verzorgingstehuis “De Passer” telt 120 bedden. Per jaar worden er in het ziekenhuis meer dan 2.100 opnames gerealiseerd.

Ons ziekenhuis richt zich naar alle leeftijdsdoelgroepen: kinderen en jongeren, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. In Asster werken meer dan 850 medewerkers en 20 artsen, die met veel passie en professionalisme kwaliteitsvolle , warme en veilige zorg leveren.

Asster heeft als doelstelling een substantiële bijdrage te leveren tot het verbeteren van de geestelijke gezondheidszorg van diegenen die onze zorg vragen.  Asster is een grote organisatie in een sterk evoluerende omgeving en geschakeld in een veelzijdig netwerk. Dit alles creëert heel wat uitdagingen en kansen.

We zijn steeds op zoek naar gepassioneerde mensen om samen met ons deze doelstelling en visie te realiseren. Naast op zoek te gaan naar de nodige talenten willen wij die talenten ook koesteren en borgen.

Wij doen in de eerste plaats appel op de intrinsieke motivatie van onze medewerkers, het met zijn allen goede zorg willen verlenen, vanuit welke functie dan ook.
Daarnaast bieden wij, naast een correcte verloning, ook de nodige ruimte voor een gezonde work-live balans.